Nations League: Turkiet möter Ungern

Turkiet möter Ungern i den sista gruppspelsmatchen i Nations League.

Det första mötet mellan länderna slutade 1-0 till Ungern i Turkiet och nu jagar Turkiet revansch och har allting att spela för när länderna möts igen.

Turkiet har chans att vinna gruppen och ta klivet upp till Division A men det finns även en risk att laget kommer sist i gruppen och åker ur Division B. Turkiet behöver en vinst samtidigt som Ryssland tappar poäng mot Serbien för att vinna gruppen. Vinner Serbien mot Ryssland samtidigt som Turkiet förlorar så slutar Turkiet sist i gruppen, läs mer här.

Flera spelare har fått lämna återbud inför den sista matchen på grund av avstängningar, skador eller även fått ledigt och återvända till sina klubbar tidigare. Under tisdagen rapporterades det att Efecan Karaca också har lämnat truppen och inte åkt med till Ungern. Utöver Efecan så har även Cengiz Ünder, Caglar Söyüncü, Mehmet Zeki Celik, Enes Ünal efter Rysslandsmatchen.  Aktuell och tillgänglig trupp hittar ni här.

I Turkiet jagar anfallaren Cenk Tosun målrekord efter mål i de båda tidigare matcherna under detta landslagsuppehåll. Även Kenan Karaman gjorde mål senast mot Ryssland och nu är även Burak Yilmaz tillbaka från avstängning och tillgänglig för spel igen. Matchen har avspark 20:45 och det är den slovakiske domaren Ivan Kruzliak som håller i pipan när lagen sparkar igång matchen på Puskas Arena.

Potentiell startelva för Turkiet ikväll: Mert (MV), Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Caner Erkin, Okay Yokuslu, Ozan  Tufan, Deniz Türüc, Hakan Calhanoglu, Kenan Karaman, Burak Yilmaz(K)

Turnering: UEFA Nations League.
Speldatum: Onsdag 18 november.
Plats: Puskas Arena, Budapest
Tid: 20:45 svensk tid.
TV: TRT 1 / HD (Turkiet), se här för fler kanaler.
Domare: Ivan Kruzliak (Slovakien)