Nytt hattrick av Yazici i Europa League – sänkte Milan

Yusuf Yazici fortsätter att göra mål och hattrick.

Yazici stod för ett nytt hattrick under onsdagskvällen när Lille bortaslog Milan med 3-0. Den turkiske offensive mittfältaren förvaltade lagets straff och satte säkert 1-0 i den 22:a minuten. Lille gick  in i halvtidsvila med ledningen och i andra halvlek bytte Milan in Hakan Calhanoglu.

Yusuf fortsatte sin målskörd i andra halvlek och gjorde 2-0 från distans i den 55:e minuten. Bara tre minuter senare placerade Yusuf in 3-0 och fullbordade sitt hattrick med mindre än en timme spelad av matchen. 23-åringen spelade med stort självförtroende och skapade lägen både till sig själv och sitt lag. Yazici blev utbytt i den 80:e minuten för Burak Yilmaz. Mehmet Zeki Celik spelade hela matchen för Lille.

Yusufs hattrick var hans andra den här säsongen. För två veckor sedan gjorde han hattrick mot Sparta Prag i Europa Leagues första omgång. Yusuf har nu sex mål på tre matcher i Europa League och toppar turneringens skytteliga.