Orkun Kökcü målskytt för Feyenoord i Europa League

Orkun Kökcü har gjort sitt första mål för säsongen.

Den turkiske innermittfältare gjorde ett av tre mål för Feyenoord som besegrade CSKA Moskva på hemmaplan i Europa League. Matchens samtliga mål kom i andra halvlek mellan minut 63 & 79. Ridgeciano Haps gav hemmalaget ledningen innan Orkun utökade till 2-0 i den 71:a minuten. En minut senare gjorde Feyenoord 3-0 genom Lutsharel Geertruida. Moskvas mål kom efter ett självmål av Marcos Senesi i den 79:e minuten.

I och med de tre poängen så är Feyenoord på en tredje plats och har totalt fyra poäng. Moskva är sist i gruppen med två poäng. Orkun Kökcü som jagades av flera storklubbar i somras valde att skriva ett nytt kontrakt med den holländska klubben och har på totalt 9 matcher gjort 1 mål och 1 assist nu.
Se målet här: