Så uppges förhandlingarna gå mellan Calhanoglu och Milan

Hakan Calhanoglu har utgående kontrakt med Milan och kopplas ihop med Manchester United.

Under de senaste dagarna har bl.a. tidningen Milliyet med hänvisning till italiensk media och i synnerhet Gazetta dello Sport, rapporterat att Hakan ser ut att stanna i Milan och skriva på nytt kontrakt med den italienska klubben och att parterna har kommit överens om ett avtal värt fyra miljoner euro per år.

Nu rapporterar dock beIN Sports med hänvisning till Corriere della Sera, att den turkiske spelarens framtid är fortfarande oviss. Spelarens agent, Gordon Stipic, ska ha framfört spelarens nya krav som har gått ner från att begära en årslön på 6 miljoner euro till 4 miljoner euro. Milan är inte särskilt sugna att gå med på kraven enligt italienska uppgifter då klubben  försöker sänka lönekostnaderna för spelartruppen.

Hakan Calhanoglu uppges vilja stanna i Milan men skulle parterna inte komma överens rapporteras det att Calhanoglus agent kommer inleda förhandlingar med Juventus, Inter och Manchester United.

Enligt tyska BILD så har Calhanoglus agent varit i kontakt med United sedan i somras och spelaren ska även ha nobbat ett bud från Juventus. Även Inter sägs följa spelarens situation ifall det inte skulle bli en förlängning.