Spansk storklubb ger sig in i jakten på Calhanoglu

Hakan Calhanoglus intressenter ökar.

I samband med att Calhanoglu fortfarande inte har skrivit på ett nytt kontrakt med Milan så ökar även flera klubbars intresse.

Det har tidigare rapporterats att Inter följer mittfältarens situation, att Calhanoglu har nobbat Juventus för att föredra en flytt till Manchester United om det inte blir en förlängning med Milan.

Nu rapporter spanska tidningen AS att Atletico Madrid har gett sig in i jakten på den turkiske mittfältaren som har gjort fyra mål och fyra assist den här säsongen för Milan. Atletico uppges vara redo att erbjuda ett avtal för spelaren men inga detaljer är angivna av AS.

Caludio Raimondi från SportMediaSet rapporterar att även Napoli har ett intresse för spelaren.

Maldini som är Milans sportchef har tidigare bekräftat att man jobbar på en förlängning men att parterna är inte överens. Tidigare rapporter från Italien har skrivit att spelarens agent kommer intensifiera samtalen med andra klubbar om inte parterna når en överenskommelse.

Calhanoglu har mindre än ett år kvar på kontraktet och kan skriva på ett förtidskontrakt i januari och ansluta gratis till sommaren. Om Milan vill få betalt för 26-åringen behöver de sälja Calhanoglu i januari.