VIDEO: Arda Turan målskytt för Galatasaray igen efter nio år

Arda Turan gjorde sitt första mål sedan återkomsten till Galatasaray när Gala vann mot Sivasspor.

Arda gjorde målet i den 48:e minuten framspelad av Younes Belhanda som gjorde matchens första mål. Ardas mål var hans första på över nio år för klubben. Det förra målet gjorde han 18 april 2011 i en bortamatch mot Manisaspor.

Sommaren 2011 såldes Arda till Atletico Madrid för en rekordsumma. Arda har därefter även representerat FC Barcelona innan det blev en kortare sejour i Istanbul Basaksehir. I somras gick kontraktet med Barcelona ut och Arda återvände på free transfer till Galatasaray.

Det var ett mål som betydde mycket för mig. Galatasaray betyder så mycket för mig och väcker så många känslor. Jag är mycke glad. Vi spelar bra. Vi är med i toppen av ligan. Det har varit en lång tid och jag har haft svåra dagar. Därför känns det lite konstigt som nu, sade en tårfylld Arda till beIN Sports efter matchen.