Yusuf Yazici fixade segern för Lille

Yusuf Yazicis storform i Lille håller i sig.

Den turkiske mittfältaren fortsätter där han la av för sitt klubblag efter landslagsuppehållet. Under söndagskvällen vann Lille över Lorient med 4-0.

Yusuf gjorde de två första målen och spelade fram till det tredje. Målen var Yusufs andra och tredje i ligan samt hans andra assist. Totalt har Yusuf gjort nio mål och två assist på tolv matcher såhär långt. I och med segern så knappar Lille in på ligaettan PSG som förlorade mot AS Monaco med 3-2 i fredags. PSG har 24 poäng och Lille 22 poäng.

Totalt har Yusuf gjort 8 mål och 2 assist på de senaste fem matcherna han har fått starta.

Burak Yilmaz och Mehmet Zeki Celik saknades i Lilles trupp ikväll. Yilmaz har rapporterats vara sjuk sedan landslagslägret medan Zeki Celik fick lämna återbud p.g.a skada i samband med Ungern-matchen.

Se målen och matchens höjdpunkter: