Demiral och Söyüncü skadade igen

De turkiska mittbackarna Merih Demiral och Caglar Söyüncü hade inga trevliga comebacker i samband med Europa-veckan.

Merih Demiral hade dragit på sig en muskelskada som befarades vara på grund av mittbacken hade spelat alldeles för många matcher på kort tid. Demiral uppgavs missa 10 dagars spel och var ej tillgänglig i förra helgens ligamatch. Mot Dinaom Kiev gjorde Demiral comeback och var med från start i Champions League-matchen. Det blev 68 minuter innan Merih behövde bryta matchen och bytas ut. Den första undersökningen på J-Medical visade att det rör sig om en ny muskelskada och att spelaren nu återigen blir borta från spel i 10 dagar.

Demiral missar därmed derbyt mot Torino denna helgen och den avslutande gruppspelsmatchen borta mot Barcelona nästa vecka.

Även Caglar Söyüncü gjorde comeback i veckan och Söyüncü har varit borta en längre tid. Mittbacken hade missat totalt 10 matcher för Leicester City och varit frånvarande i två månader på grund av skadan. Mot Zorya i Europa League under torsdagskvällen var Söyüncü tillbaka från start men behövde avbryta matchen och blev utbytt efter bara 17 minuter. Det är ännu oklart om det rör sig om en ny skada eller om det är den gamla skadan som har dragits upp igen.