Irfan Can Kahveci efter matchen

Irfan Can Kahveci gjorde hattrick och blev historisk.

Efter matchen mot RB Leipzig var han inte glad på grund av förlusten och att det nu är klart att Basaksehir kommer sist i gruppen:

– Innan matchen så var vi bestämda för att se till att vi fortfarande skulle ha chansen att kunna gå vidare från gruppen. Jag önskar att jag inte gjorde ett hattrick och att vi hellre vann. Jag är ledsen efter resultatet, sade Irfan Can till beIN Sports efter matchen.

Via sitt Twitter-konto sade Irfan Can följande:

– Fotbollen är en sådan fin sport att jag kan känna två olika känslor samtidigt just nu. Jag är glad över att ha gjort mitt hattrick och stolt för att jag till och med gjorde det i Champions League. Däremot är jag ledsen över att vi inte kan ta oss vidare ur gruppen längre. Nu gäller det att fortsätta jobba och tro på sig själv för att bli bättre för varje dag, skriver Irfan Can.

Irfan Can hyllas för sitt hattrick

Champions League: Istanbul Basaksehir 3-4 RB Leipzig