Liverpool med bud på Ozan Kabak

Ozan Kabak är het på marknaden.

Nu rapporterar Ajansspor med hänvisning till tysk media att Liverpool har presenterat ett bud för Schalke 04. Den engelska klubben ska ha erbjudit ett spelarbyte. Spelaren som ska ha erbjudits är 25-årige anfallaren Divock Origi. Schalke uppges vara intresserade av spelaren men är inte tillfredsställda av enbart ett spelarbyte. Den tyska klubben vill utöver anfallaren även ha 20 miljoner euro för Ozan Kabak. Det återstår att se om Liverpool går med på kraven från Schalke.

Ajansspor skriver även att Milan har förnyat intresset i spelaren och även Lille kommer göra ett försök att värva mittbacken. I Lille spelar redan de turkiska landslagsspelarna Mehmet Zeki Celik, Yusuf Yazici och Burak Yilmaz. I reservlaget finns precis som Ozan Kabak, en annan spelare som kommit från Galatasarays akademi, Mustafa Kapi.

Ozan Kabak har spelat åtta ligamatcher den här säsongen för Schalke 04 och har ett kontrakt till 2024. Schalke ligger sist i Bundesliga och har ekonomiska problem och har öppnat upp för att sälja Ozan Kabak om priset är rätt.