Brendan Rodgers hyllar & talar ut om Cengiz Ünder

Cengiz nätade för första gången i Leicester City när laget besegrade AEK Aten i den sista gruppspelsmatchen i Europa League.

Tidigare har Cengiz gjort tre assists på tio matcher, varav två som har kommit i ligan och ett i Europa League. Det har främst blivit inhopp för den turkiske landslagsmannen som anlände till klubben i somras. Tre av tio matcher har varit från start, samtliga i Europa League. Nu berättar managern Brendan Rodgers att spelaren har behövt anpassa sig under den första tiden i en ny miljö och till intensitet av deras spel:

– Han kommer allt mer in i form. Uppenbart så anpassar han sig fortfarande och även in i vår intensitet. Ni ser hans fart och presspel blir mycket bättre nu. Han har en trollstav till vänsterfot. Vi har en spelare av kvalité i honom, sade Rodgers efter matchen mot AEK Aten.