Succétränaren Sumudica kan förlänga med Gaziantep

Gaziantep FK är säsongens stora överraskning.

Laget har inte förlorat sedan september och har vunnit fyra raka matcher i ligan och gått 16 matcher utan att förlora. Gaziantep FK kommer sätta sig ner för att förhandla med sin tränare, Marius Sumudica, om ett nytt kontrakt. Den rumänske tränarens nuvarande kontrakt löper ut efter säsongen.

Klubbens president, Mehmet Büyükeksi, har berättat att de kommer påbörja förhandlingarna efter nyår och hyllar både tränaren och sitt lag för höstens prestationer. Gaziantep FK ligger för närvarande trea i Süper Lig med 27 poäng och besegrade tvåan Alanyaspor i helgen som också har 27 poäng. Gaziantep besegrade Alanyaspor som inför den senaste omgången var etta i ligan, Gaziantep blev även det första laget att göra tre mål på Alanyaspor den här säsongen när de vann 3-1. Laget har två poäng upp till förstaplatsen som tillhör Galatasaray just nu.

Efter matchen öppnade Sumudica för att förlänga med klubben och sade att han fortfarande väntar på ett kontraktserbjudande:

– Ingen från klubbledningen har kontaktat mig gällande ett nytt kontraktsförslag. Jag väntar fortfarande. Jag har mina förväntningar. Jag vill att alla ska veta att jag vill vara kvar här. Jag är verkligen mycket glad här, sade Sumudica efter segern mot Alanyaspor.