Ali Akman talar ut om framtidsplanerna

Bursaspors stortalang Ali Akman har kopplats ihop med en flytt utomlands men även till de stora turkiska kubbarna.

Inte minst har spelarens namn nämnts med Galatasaray i Istanbul och London-klubbarna Arsenal och Chelsea. I ungdoms landslagslägret så pratade talangen med TRT Spor som bland annat frågade om framtidsplanerna:

– Jag vill förbereda mig för de högsta nivåerna. Därför vill jag gå rätt väg för att nå detta. Jag tror det är viktigt att ta steg för steg. Jag känner att jag har potential att nå de högsta nivåerna och litar på mig själv. Jag ger inte upp och jag lever för fotbollen och gör allt för fotbollen.

På frågan om målet är att först ta steget till Istanbul och därifrån till Europa svarade Akman:

– Jag vill ta steget direkt till Europa.

Ali Akman har gjort 10 mål och 3 assist på 17 ligamatcher för Bursaspor i turkiska andraligan den här säsongen.