Ali Koc svarar på Eden Hazard-ryktet

Det var igår som som det rapporterades att Fenerbahce ville ha Eden Hazard på lån från Real Madrid.

Spanska medier rapporterade att Fener hade lagt siktet på att låna den belgiske yttern till säsongens slut, något som klubbpresident Ali Koc dementerade efter seger mot Ankaragücü och svarade även på frågorna om Vedat Muriqi var aktuell för en återkomst efter en tung höstsäsong i Lazio:

– Jag hör spekulationerna kring Eden Hazard och jag blir förvånad…Det finns inget sådant. När det gäller Vedat Muriqi så har det inte kommit något till mig eller sportchefen. Jag hoppas han stannar där (i Lazio) och når framgång över sina drömmar. Han måste ha tålamod. Vedat är en av oss. Om det skulle vara aktuellt för honom att återvända till Turkiet så hade vi självklart varit intresserade men nu finns inget sånt.

Om Diego Perotti:

– Vi hanteras med en hel del skador. Perotti kom och spelade fyra matcher. Han bidrog i de matcher han spelade men han drog återigen en olycklig skada på sig. Det ser ut som att vi inte kommer kunna använda honom mer den här säsongen. Vi kommer agera utifrån det avtal som vi har med honom. Han är en fotbollsspelare med mycket karaktär och jag är mycket ledsen.

Ali Koc bekräftade även att klubben är ut e efter en högerytter och hyllade Bright Osayi-Samuel som de hade scoutat under en längre tid. Klubben ville att han kom tidigare men nu ser det ut att spelaren ansluter först i sommar och behöver därför hitta en till högerytter.