Besiktas: Aboubakar uttalar sig om Hulk

Vincent Aboubakar är i storform för Besiktas.

Samtidigt förhandlar klubben med den brasilianske anfallaren Hulk. Aboubakar fick frågan om hur han ser på en eventuell transfer av anfallaren till klubben och svarade på att han inte ser några problem om även Hulk skulle ansluta till anfallet:

– Om klubben har bestämt sig för att värva en spelare och om tränaren spelar denna spelaren så måste alla anpassa sig till varandra. En värvning av Hulk hade inte varit några problem för mig. Vi har en mycket god stämning i laget. Det har ingenting som har att göra med nationaliteter. Jag kände inte Rosier tidigare men jag har fått en riktigt bra kemi med honom. Likaså med Atiba så kommer alla överens väldigt bra med varandra.

Aboubakar var för en kort tid sedan tillbaka i Kamerun för att ta ett sista farväl av sin mor som gick bort och tackar nu för stödet som han fått:

– Jag tackar mina lagkamrater, vår klubbpresident och vår tränare. Det finns svåra stunder i livet. Den kärleken de har visat har hjälpt mig komma över den här svåra händelsen lättare. Jag tackar dem väldigt mycket.