Besiktas kontraktsförslag till Hulk

Besiktas har gjort Hulk till sin prioritering det här fönstret.

Det är ingen hemlighet att klubben förhandlar med Hulk som är free transfer efter att ha lämna Shanghai SIPG. Süper Lig-ledarna inför omgång 21 fick nobben av Mandzukic men har valt att gå all in nu på Hulk.

Enligt Ajansspor så har Besiktas nu gett ytterligare besked till den brasilianske spelaren kring sitt bud. Klubben kommer inte kunna erbjuda något högre än budet som finns på bordet just nu då det inte kommer funka med de transferlimits som klubben har för denna säsongen.

Sabah rapporterar att Hulk vill ha 4,5 miljoner euro i garantilön för ett avtal på 1,5 år. Besiktas slutgiltiga bud kommer dock vara på 3 miljoner euro som garantilön och 200 000 euro som bonus om laget blir mästare. Utöver det kommer ytterligare bonusar betalas ut per match och mål samt om laget kvalar sig till Europa nästa säsong.

Skulle spelaren inte acceptera budet så kommer Besiktas vända sig till andra spelare. Samtidigt rapporteras det att den 34-årige anfallaren har flera bud och även Trabzonspor ska ha visat intresse. Utöver Besiktas och Trabzonspor så har även Porto, Atletico Mineiro och Palmeiras hört av sig.