Besiktas utmanas av två europeiska klubbar för Tosun

Besiktas vill ha Cenk Tosun som har öppnat upp för en flytt och en återkomst tillbaka till klubben.

Men det är inte enbart Besiktas som är intresserade. Enligt spanska AS så är även Celta Vigo ute efter anfallaren. Enligt rapporterna ska Celtas sportchef Felipe Minambres tagit direkt kontakt med den turkiske anfallaren och framfört klubbens bud.

beIN Sports Turkiet rapporterar samtidigt att Bundesliga-klubben Augsburg också är med i bilden och vill ha anfallaren.

Besiktas ska ha framfört sitt bud till den 29-årige turkiske landslagsspelaren. Everton uppges vara redo att släppa Cenk om Besiktas betalar spelarens hela lön för resten av den här säsongen. Samtidigt pågår Besiktas förhandlingar med Hulk och rivalen Kasimpasa gällande Koita.