Burak Yilmaz kyliga svar på frågan om Mesut Özil

Burak Yilmaz blev nyligen utsedd till månadens spelare i Lille och har gått starkt i den franska ligan sedan hösten.

Under en liveinterjvu med turkiska tidningen Fanatik fick den 35-årige anfallaren en fråga om Mesut Özil och vad han tyckte om spelarens flytt till Turkiet. Burak var fåordig och svarade, vad som kan uppfattas som en passning till Özil:

– Jag önskar Mesut lycka till men jag föredrar att hellre svara på frågor om mina lagkamrater som jag har krigat och kämpat tillsammans med i vår landslagströja, svarade Burak Yilmaz.

Burak hyllade samtidigt Besikta och deras goda form i ligan:

– Jag ser Besiktas som ett steg före de andra lagen i jakten på ligaguldet. Om ni frågar mig så har Besiktas den bästa truppen. Vi förväntade oss att Cyle Larin skulle explodera så som han har gjort (den här säsongen). Jag hoppas de fortsätter så här och att ingen skadar sig, sade Burak Yilmaz.

Se inslaget med frågan gällande Özil här: