Caleb Ekuban i storform för Trabzonspor

Caleb Ekubans målform håller i sig.

Den offensive spelaren anslöt sig till Trabzonspor från Leeds sommaren 2018 innan han året därpå värvades på permanent basis. Ekuban har varit en nyckelspelare för Trabzon sedan sin ankomst och har nu tangerat målrekordet i ligan för sitt lag från de tidigare två säsongerna.

Den ghananske spelaren har på 11 matcher gjort 5 mål den här säsongen. Lika många mål gjorde han i fjol på 22 matcher och säsongen innan det blev det 5 mål på 29 matcher.

Ekubans mål har gett Trabzonspor 13 poäng så här långt den här säsongen. I de fem matcher som 26-åringen har gjort mål så har Trabzonspor vunnit fyra och spelat en oavgjord. Trabzonspor har 26 poäng efter 17 omgångar.

Ekuban har totalt gjort 81 matcher för Trabzonspor och gjort 23 mål när man räknar in turkiska cupen och Europa League-matcher. Anfallaren har spelat som högerytter och gjort mål i de senaste två matcherna.