Cenk Tosun återvänder till Besiktas

Cenk Tosun återvänder till Besiktas.

Det som återstår är ett officiellt bekräftande från klubbens håll då Cenk Tosun själv gått ut med inlägg på sociala medier om att han återvänder till klubben.

Cenk har på Instagram lagt upp en bild där han skriver: ”Är vi redo att skriva historia på nytt?” där han även taggar Besiktas med en bild där han lyfter ligatiteln.

Samma bild och text har lagts upp som ett svar från Cenk till ett inlägg av Besiktas som går tillbaka till 2018 när spelaren lämnade för Everton och där det stod: ”Det här är inget farväl Tosun pasa! En dag kommer vi att ses igen!”

TRT Spor rapporterade under dagen att Besiktas har kommit överens med Everton om alla detaljer. Besiktas kommer inte betala någon ersättning till Everton för lånet men kommer däremot betala hela Cenks lön under utlåningsperioden som sträcker sig resten av säsongen.

Cenk gjorde 64 mål på 142 matcher för Besiktas mellan 2014-2018.