Cenk Tosuns framtid i Everton

Cenk Tosuns framtid i Everton är ett frågetecken.

Spelaren har framförallt kopplats ihop med en flytt till West Bromwich Albion men även med en flytt tillbaka till turkiska ligan samt Bundesliga.

Den turkiske anfallaren har dock meddelat tidigare att han ämnar att fortsätta sin resa ute i Europa.

Nu skriver TRT Spor med hänvisning till engelsk media att 29-årige Cenk planerar på att lämna Everton i januari. En av anledningarna uppges vara att Ancelotti inte prioriterar anfallaren. Samtidigt så är Everton positiva till en försäljning av anfallaren om ett bud skulle trilla in. Everton kommer att med all förmodan acceptera ett eventuellt bud från WBA.

Inför FA-cupmötet mot Sheffield Wednesday i helgen så sade Carlo Ancelotti att de inte har haft ett möte med Cenk om dennes framtid i klubben.  Cenk Tosun anslöt till Everton från Besiktas i januari 2018 och har gjort 11 mål samt 6 assist på 58 framträdanden för klubben.