Erkan Zengin klar för sin sjätte klubb i Turkiet

Erkan Zengin har skrivit på för Tuzlaspor i turkiska andraligan.

Den 35-årige yttern bekräftades under torsdagen av Tuzlaspor som blir Erkans sjätte klubb i Turkiet efter Besiktas, Eskisehirspor, Trabzonspor, Fatih Karagümrük och Adana Demirspor. Erkan har även ett förflutet i den svenska klubben Hammarby där han har spelat under två olika sejourer.

Spelaren ansluter på free transfer efter att ha gått skilda vägar med Adana Demirspor i höstas där det blev nio matcher och fyra mål samt en assist.

Erkan Zengin har tills idag spelat 74 matcher i turkiska andraligan och gjort 29 mål och 34 assist. Zengin som även har 21 landskamper för Sverige, har spelat 182 matcher i turkiska Süper Lig (högstaligan i Turkiet) och gjort 20 mål och 25 assist.