Fatih Terim bekräftar vilka spelare han vill värva

Efter storsegern mot Genclerbirligi gav Galatasarays huvudtränare Fatih Terim uppdateringar kring transferfönstret.

Fatih Terim höll inte tillbaka utan sade vilka spelare som klubben prioriterade att värva just nu. Spelarna det rör sig om är Irfan Can Kahveci & Edin Visca från Istanbul Basaksehir, Henry Onyekuru från AS Monaco och anfallaren Mostafa Mohamed från egyptiska Zamalek:

– Ja det stämmer att vi vill ha Irfan Can (Kahveci), att vi vill ha (Henry) Onyekuru, vi vill ha (Mostafa) Mohamed. Jag säger det eftersom ni skriver om det hela tiden. Det finns några spelare till som vi vill ha, jag har skickat in en lista. Jag hoppas att vår ledning, om det går, inser att vi måste göra förändringar. Vissa spelare kommer att lämna. Jag hade varit glad om vi kan prata med president Göksel (Gümüsdag, Basaksehirs klubbpresident), tillsammans med (Edin) Visca vill jag göra ett nytt lag, sade Terim efter segern mot Genclerbirligi.

Fatih Terim sade också att han är trött på att Galatasaray “scoutar” åt andra lag som värvar spelare, oklart vem han syftade på och sade även att de inte har några planer på att hämta in en ersättare till Omar Elabdellaoui.

På presskonferensen efter matchen sade Fatih Terim att även Irfan Can vill genomföra en flytt till Galatasaray och att klubbarna ska ha träffats för att förhandla: