Fenerbahce överens med två spelare

Fenerbahce har kommit överens med två spelare.

Det rör sig om Atilla Szalai från Apollon Limassol. Både TRT Spor och beIN Sports Turkiet tillsammans med flera andra medier rapporterar att klubben är överens med klubb och spelare gällande en transfer. Under dagen gick även Fenerbahce ut med ett meddelande där de bekräftade att spelaren är på väg till Istanbul för att genomgå en läkarundersökning och slutföra förhandlingar och därmed även övergången. Även Apollon Limassol har bekräftat slutförhandlingarna.

Fenerbahce har även meddelat att de har gjort klart med Bright Osayi-Samuel från Queens Park Rangers. Den 23-årige yttern kommer att ansluta inför säsongen 2021/2022 och har kommit överens om ett avtal som sträcker sig över fyra år. Klubben meddelar att de kommer delge detaljerna för transfer under de kommande dagarna.

Osayi-Samuel värvades till QPR från Blackpool 2017 och har den här säsongen gjort 3 mål och 3 assist på 23 matcher.