Förhandlingar pågår mellan Özil och Arsenal om nuvarande avtalet

Mesut Özil uppges fortfarande vara i förhandlingar med Arsenal för att avbryta avtalet i förtid.

Det uppger turkiska TRT Spor och citerar Arteta som ska ha sagt att Arsenals sportchef och Özil och hans representanter jobbar på att komma fram till en lösning för att avbryta avtalet i förtid.

Samtidigt skriver journalisten Fabrizio Romano att det inte finns några uppdateringar kring Özils situation enligt Artetas uttalande. Huvudtränare Arteta säger att de fortfarande arbetar för att hitta den bästa lösningen för klubben och spelaren.

I helgen delade Mesut Özils bror, Mutlu Özil, som även är hans representant tillsammans med agenten Dr.Erkut Sögüt – en bild på Fenerbahce på sin Instagram-story som hintar på att en övergång är antingen nära eller klar.