Galatasaray intensifierar jakten på spelare

Galatasaray fortsätter att förhandla med flera spelare klubbar som de är intresserade.

TRT Spor rapporterar att Galatasaray är i fortsatta förhandlingar med AS Monaco gällande Henry Onyekuru och samtidigt så lever chanserna för att värva Mostafa Mohamed från Zamalek.

Klubben är hårt pressad av ekonomiska restriktioner men försöker forfarande lösa spelare som Fatih Terim vill ha.

Klubben är överens med Onyekuru men fortsätter att förhandla med Monaco. Gala vill låna spelaren med en köpoption medan Monaco vill att affären inkluderar en tvingande köpoption efter att låneavtalet löpt ut. Lyckas klubbarna komma överens om detta så är affären i hamn enligt TRT Spor.

Den egyptiske anfallaren Mostafa Mohamed är till salu för ”rätt pris”. Galatasaray kommer att erbjuda ett nytt bud för Mohamed efter att St: Etienne inte lyckats komma överens med Zamalek. Gala uppges förbereda ett lånebud på 1,5 år till Zamalek.

Samtidigt har spekulationerna ökat kring Basaksehir-spelaren Irfan Can Kahveci efter att spelaren börjat följa Fatih Terim på Instagram. Däremot har klubbarna Basaksehir och Galatasaray inte lyckats komma överens om en affär. Basaksehir uppges vilja ha en summa upp emot 14 miljoner euro.