Galatasaray kan värva ytterligare två spelare

Galatasaray har lagt i en ny växel när det gäller transfers denna vecka.

I början av veckan blev det officiellt med Henry Onyekuru och Halil Ibrahim Dervisoglu och igår blev det även klart med Mostafa Mohamed.

Nu kan ytterligare två spelare vara på väg. Engelska Daily Express skriver att DeAndre Yedlin är överens med Galatasaray. Den 27-årige amerikanen som till vardags spelar i Newcastle United uppges vara olycklig i den engelska klubben och ska ha accepterat Galas bud. Högerbacken har ett kontrakt som löper ut till sommaren och har trots möten med Newcastle-ledning inte hört något från dem gällande en förlängning.

Yedlin som även har ett förflutet i Tottenham och innan dess i USA:s högsta fotbolliga MLS, har den här säsongen spelat sex matcher för Everton i ligan. Högerbacken har även 62 landskamper för USA på kontot.

Den andra spelaren som Gala har på radarn är Gedson Fernandes som också han spelar i Premier League. Fernandes lånades in till Tottenham förra året från Benfica och nu rapporterar Tuttomercatoweb att spelaren är på väg att lånas ut till Galatasaray resten av säsongen. Den 22-årige mittfältaren har även haft intresse för Torino.