Irfan Cans agent uttalar sig om intresset för spelaren

Fatih Terim har bekräftat att han vill se Irfan Can Kahveci i Galatasararay.

Utöver det så sade Galatasaray-tränaren att även Irfan Can vill komma till Galatasaray.

Irfan Can Kahveci som till vardags spelar i Istanbul Basaskehir och även är turkisk landslagsspelare, har tidigare kopplats ihop starkt med Fenerbahce och en flytt utomlands.

Göksel Gümüsdag, klubbpresident för Istanbul Basaksehir har tidigare under hösten sagt att spelarens nästa mål är en flytt till Europa vilket klubben kommer försöka hjälpa honom med att genomföra.

Spelarens agent, Batur Altiparmak, har vid ett antal gånger uttalat sig gällande spelarens framtid och har efter de senaste utvecklingarna gett nytt uttalande:

– Om det finns en  klubb som vill ha Irfan måste de först komma överens med Basaksehir. Sen kan de prata med mig och spelaren, sade Altiparmak till Fanatik.

Irfan Can är nära vän med Ogulcan Caglayan och Taylan Antalyali i Galatasaray men bara för det så betyder det inte att Irfan Can ska till Galatasaray sade agenten Altiparmak som även har citerats av tidningen Sabah:

– I sociala medier så har jag också sett bilderna med Ogulcan och Taylan men vi agerar inte utifrån sociala medier. De är nära vänner till honom men om vi ska tänka på det viset så är Emre Belözoglu som en storebror för Irfan Can som han tycker om väldigt mycket. Irfan Can har haft flera lag som följt honom sedan hans prestationer men idag har även Real Madrid svårt att göra transfers. På grund av de minskade intäkterna letar klubbar efter låneavtal. Om det inte vore för pandemin så hade Irfan Can spelat i Europa, sade agenten.