Italiensk storklubb uppges vara nära en värvning av Irfan Can Kahveci

Irfan Can Kahveci kan vara påväg ut i Europa.

Den senaste tiden har spelaren kopplats ihop med en flytt till Galatasaray som ska ha träffat Istanbul Basaksehir om en övergång. Parterna uppges vara långt ifrån en överenskommelse enligt flera källor och nu uppges även AC Milan vara intresserade enligt Ajansspor.

Det ska ha varit i samband med lånet av Leo Duarte till de turkiska mästarna som den italienska klubben ska ha förhört sig om Irfan Can.

Enligt Ajansspor så ska ha Milan ha lagt ett officiellt bud på spelaren och de två klubbarna uppges vara nära en överenskommelse. Irfan Can har tidigare bekräftat att han vill ta steget ut i Europa och då har Sevilla varit det hetaste alternativet för den 25-årige turkiske mittfältaren.

Det är ännu inte klart hur mycket Milan har erbjudit men Basaksehir uppges ha godtagit erbjudandet. Den turkiska klubben har tidigare rapporterats vilja ha en summa mellan 9-15 miljoner euro för spelaren.