Kenan Karaman uttalar sig om framtiden

Kenan Karaman har kopplats ihop med en flytt ifrån Fortuna Düsseldorf.

Den turkiske anfallaren ville bort i somras och hade intresserade klubbar från både Süper Lig och andra europeiska ligor. Nu är dock spelaren inställd på att stanna i Fortuna Düsseldorf. Kenan Karaman har ett kontrakt som löper ut till sommaren och är fri att han förhandla med valfri klubb i januari samtidigt som Düsseldorf ligger femma i 2. Bundesliga och tre poäng ifrån förstaplatsen.

Inför januarifönstret har Karaman främst kopplats ihop med en flytt till Galatasaray och Besiktas men säger nu att han blir kvar i Fortuna Düsseldorf:

– Jag uttryckt mig tydligt tidigare gällande detta. Fansen behöver inte vara oroliga. Jag vill fortsätta med Fortuna. Jag går ingenstans, ska Karaman ha sagt enligt Ajansspor.

LÄS OCKSÅ:

Kenan Karaman på väg till Süper Lig?

Kenan Karaman: “Jag vill fortsätta karriären i Turkiet”