Kiese Thelin klar för klubb i Süper Lig

Den svenske anfallaren Isaac Kiese Thelin uppges ha gjort klart med en flytt till Turkiet.

Anfallaren uppges enligt uppgifter till Fotboll Direkt och turkiska NTV Spor skrivit på för Kasimpasa. Tidigare under dagen rapporterade Kvällsposten att spelaren var nära en turkisk klubb och under kvällen uppgav svensk media att Thelin var på plats i mötet mellan Kasimpasa – Fenerbahce.

Thelin som köps loss från Anderlecht där han har kontrakt till 2022, var utlånad till Malmö FF den senaste säsongen där han blev svensk mästare och gjorde 14 mål och 4 assist på 25 matcher. NTV Spor rapporterar att spelaren hade bud från Kina och Tyskland men valde att skriva på Kasimpasa som ligger på 13:e plats för tillfället i Süper Lig.

I Kasimpasa finns sedan tidigare Loret Sadiku som också har ett förflutet i Allsvenskan med Helsingborgs IF.