Ligakonkurrent intresserad av Cenk Tosun

Cenk Tosun kan vara på väg att byta klubb i Premier League.

Den turkiske anfallaren blev utlånad till Crystal Palace förra säsongens andra halva och efter en lovande start så drog anfallaren på sig en knäskada som höll honom borta i sex månader. Under hösten har det blivit lite speltid under Carlo Ancelotti i Everton.

Nu rapporterar engelska Sky Sports att ett annat engelskt lag i Premier League är redo att värva Cenk Tosun. Klubben det rör sig om är West Bromwich Albion vars tränare är Sam Allardyce, som blev ny tränare för klubben nyligen efter att Slaven Bilic fått gå.

Sam Allardyce är tränaren som tog Cenk till Everton och nu uppges den engelske tränaren vilja ha Cenk till WBA. Klubbarna ska ha inlett förhandlingar om ett låneavtal för Cenk Tosun som har kontrakt till 2022. Först vill dock WBA landa en ny försvarare innan de hämtar in en ny anfallare.

WBA ligger nästsist i Premier League och har enbart tagit en seger på sjutton matcher.