Mesut Özil har skrivit på för Fenerbahce

Under onsdagen skrev Mesut Özil på kontraktet med Fenerbahce.

På en signeringsceremoni som var corona-anpassad för att ta emot journalister och gäster, så hölls det även en presskonferens för journalisterna att ställa frågor till Özil.

Med på presskonferensen fanns även klubbpresidenten Ali Koc och sportchefen Emre Belözoglu.

Özils första ord från presskonferensen:

– Jag vet inte vad jag ska säga eftersom jag är så exalterad och så glad. Det var en dröm både för Fenerbahce och mig. Jag tror det kommer bli ett bra band för båda och därför är jag mycket lycklig. Jag tror på Fenerbahce och som en Fenerbahce-supporter har jag alltid trott på klubben.

 

Avtalet med Fenerbahce sträcker sig över 3,5 år, för mer detaljer kring övergången läs här.

 

LÄS OCKSÅ:

OFFICIELLT: Mesut Özil klar för Fenerbahce

EXTRA: Mesut Özil överens med Fenerbahce

“Özil är januari månads största värvning”