Mesut Özil: ”Jag vill spela i Fenerbahce”

Mesut Özil hade under måndagen en frågestund med sina följare.

Den tyskturkiske mittfältaren svarade på läsarnas och följarnas frågor på Twitter och där han bland annat sade att han vill spela i Fenerbahce och släppte flera citat där han säger att han vill spela för klubben och hintar för en flytt.

På frågan om han kommer fortsätta spela fotboll efter att kontraktet med Arsenal gått ut så svarade Özil:

– Det kommer jag definitivt. Det finns två länder där jag vill spela fotboll innan jag slutar. Det är Turkiet och USA. Om jag går till Turkiet så skulle jag enbart gå till Fenerbahce.

Vidare sade Özil att han växte upp som Fenerbahce-supporter:

– Jag växte upp som en Fenerbahce-supporter i Tyskland. Varje tyskturkisk person hejar på ett turkiskt lag när de växer upp i Tyskland och mitt lag var i Fenerbahce. Fenerbahce är som Real Madrid i Spanien. Det bästa laget i landet.

Özil sade också att hans favoritspelare genom tiderna från Turkiet är den förre spelaren Ridvan Dilmen som har ett förflutet i just Fenerbahce samtidigt att hans favoritområde i Istanbul är Kadiköy, där Fenerbahce har sin hemmaarena.

Den 32-årige mittfältaren svarade även på frågan om vilka favorit tv-serier han har och inte helt otippat var det tre turkiska serier: Payitaht Abdülhamid, Uyanis Selcuklu och Kurulus Osman.