Officiellt: Drinkwater klar för Kasimpasa

Daniel Drinwater har presenterats av Kasimpasa.

Den engelske mittfältaren har anslutit till Kasimpasa på lån som sträcker sig till sommaren. Drinkwater genomgick läkarundersökningen och skrev på avtalet under måndagen med klubben och ansluter från Chelsea.

– Jag tycker det är mycket bra för Danny att han lämnar för att spela och att få fler matcher för sig själv, sade Frank Lampard som är huvudtränare för Chelsea.

Drinkwater har inte spelat för Chelsea sedan Community Shield-matchen (engelska supercupen) mot Manchester City 2018 och har de senaste säsongerna varit utlånad till Burnley och Aston Villa. 30-årige mittfältaren som har gjort 23 matcher för Chelsea har kontraktet med klubben i 18 månader till och blev engelsk ligamästare med Leicester City 2015/16. Han vann även ligan med Manchester United 2008/2009 och kommer från klubbens akademi.