Officiellt: Galatasaray hämtar in Halil Ibrahim Dervisoglu

Galatasaray har innan Henry Onyekuru även presenterat Halil Ibrahim Dervisoglu.

Dervisoglu kommer närmast från Brentford i engelska Championship och är även landslagsman för Turkiets U21-landslag där han har gjort 11 landskamper och 8 mål. I Brentford blev det 1 mål och  1 assist som både kom i FA-cupen och på totalt 12 matchern den här säsongen.

Halil hann spela nio ligamatcher i holländska ligan och för Twente innan det blev en flytt till Brentford i oktober månad. Det blev noll matcher i Champioship men däremot en match i FA-cupen och en i ligacupen samt en i holländska cupen.

Anfallaren ansluter på ett lån säsongen ut och enligt de uppgifter som klubben har gett ut så rör det sig enbart om ett lån som inte innehåller några avgifter till Brentford.

Spelaren kommer att få en lön på 3 miljoner turkiska lira från Galatasaray.