Omar Elabdellaoui ger uppdatering kring sitt hälsotillstånd

Omar Elabdellaoui var med om en olycka på nyårsafton.

Spelaren skadade ögonen allvarligt i samband med smällande av fyrverkerier och vårdas fortfarande på sjukhus. Spelarens välmående blir bättre för varje dag och nu har spelaren i ett uttalande till klubbens egna TV-kanal meddelat att han mår mycket bättre:

– Min rehabilitering går mycket bra. Varje dag blir det bättre och därför är jag glad. Jag försöker hålla mig positiv under dessa svåra dagar. Jag litar på människorna och den läkarvård som jag får här. Med deras hjälp så kommer allt bli bra i framtiden, sade Omar Elabdellaoui till GSTV.

Den norske högerbacken tackade även alla i klubben och supportrarna och inte minst sina lagkamrater som har besökt honom på sjukhuset. En känslosam Omar tackade även alla människor som hört av sig och skickat styrkebesked till honom.