Özil: ”Jag är mycket glad över att komma till Fenerbahce”

Mesut Özil har uttalat sig för första gången sedan det nu står klart att spelaren skriver på för Fenerbahce.

I ett samtal med NTV Spor så sade Özil att han är mycket glad över att övergången till Fenerbahce blir av:

– Jag har tidigare även sagt att jag är Fenerbahce-supporter. Jag är väldigt glad över att komma till ’mitt’ Fenerbahce. Jag tackar Gud för att den här övergången blev av. Jag är mycket glad och exalterad. Att vara en Fenerbahce-supporter och Gud gjorde det möjligt att nu få ta på sig tröjan. Jag kommer bära den med stolthet. Jag ska göra allt för Fenerbahce, sade Özil till NTV Spor.

Via sociala medier har även Özil twittrar nummer 67 vilket kommer att bli hans tröjnummer i Fenerbahce under våren. Nummer 10 erhålls just nu av Samatta som är på lån hos Fenerbahce och ett nummerbyte är därför inte möjligt.