Rivalen ger sig in i jakten på Irfan Can Kahveci

Irfan Can Kahveci är het på marknaden.I somras kopplades mittfältaren ihop med en flytt utomlands men även Fenerbahce. Under januarifönstret är det främst Galatasaray som har försökt värva den 25-årige spelaren men nu rapporteras även Fenerbahce vara intresserade på nytt.

Enligt Skorer så har Fenerbahce skickat ett officiellt brev till Istanbul Basaksehir gällande spelaren och för att ha ett möte om en möjlig transfer.

Sözcü rapporterar samtidigt att Fener uppges vara beredd på att erbjuda 5 miljoner euro samt spelarna Deniz Türüc och Serdar Aziz. Deniz Türüc är sedan tidigare på säsongslån i Basaksehir från Fenerbahce.

Enligt de senaste uppgifterna så vill Basaksehir ha minst 10 miljoner euro + 20% vidareförsäljning på Irfan Can Kahveci. Tidigare har klubben velat ha en transfersumma upp emot 14 miljoner euro.

Klubben har under en tid förhandlat med Galatasaray som de inte lyckats komma överens. Galatasaray har fortfarande inte gett upp att värva den turkiske landslagsmannen från Basaksehir.