Samatta: ”Özil är en världsstjärna precis som Ronaldo & Messi”

Mbwana Samatta hyllar sin nya lagkamrat Mesut Özil.

I en intervju med belgiska HBVL jämför Samatta sin nya lagkamrat med Cristiano Ronaldo och Lionel Messi:

– Mesut Özil är en världsstjärna. Jag upprepar det, en världsstjärna. En världsstjärna precis som Ronaldo och Messi. Jag är en fotbollsspelare som vill nå dessa nivåer och spela på den högsta nivån. Det är härligt att ha Mesut Özil som lagkamrat. Inom den närmsta tiden kommer vi ha ett foto tillsammans på Instagram sade Samatta.

Samatta som är landslagsman för Tanzania sade även att han kommer göra allt för att Fenerbahce ska vinna ligan och ta sin första ligatitel sedan 2014 och att spelaren är enbart koncentrerad på målet som är att vinna ligan. Samatta hyllade även fansen i Fenerbahce.