Spansk media: Fenerbahce vill ha världsstjärnan i Real Madrid

Fenerbahce har gjort klart med Mesut Özil som är på väg till Istanbul.

Men den turkiska storklubben verkar inte nöja sig med enbart Özil i januari. Enligt Diario Spart och Radio Madrid så ska Fenerbahce ha hört av sig till Real Madrid för att låna en av deras spelare.

Spelaren det rör sig om är Eden Hazard. Enligt de spanska medierna så vill Fenerbahce låna Hazard som har haft det tufft med skador och form sedan han kom till den spanska storklubben från Chelsea. Samtidigt uppger Transfermarkt att det finns 70% chans för Hazard att hamna i Fener.

2019 rapporterade Ajansspor citerade tidigare administrativ chef i Fenerbahce, Hasan Cetinkaya, som sade att Eden Hazard sympatiserar med Fenerbahce och att han en dag kommer att spela i klubben men att han inte vet när.

30-årige Hazard värderades till 150 miljoner euro 2018 och värderas idag till 50 miljoner euro av Transfermarkt. Frågan är hur trovärdiga uppgifterna är från Spanien och hur angelägna Real är att släppa spelaren på lån.