Storklubb redo med bud på Demiral

De senaste dagarna har det rapporterats att Merih Demiral vill lämna Juventus.

Flera klubbar uppges vara intresserade och nu ska en klubb ha förberett ett bud.

TRT Spor med hänvisning till Liverpool Echo skriver att de regerande engelska mästarna Liverpool är redo med ett bud på 45 miljoner pund för den turkiske mittbacken. Juventus uppges samtidigt inte vara så intresserade av att sälja spelaren i januari enligt de engelska uppgifterna.

Liverpool har tidigare starkt kopplats ihop med en annan turkisk mittback – Ozan Kabak. Den engelska klubben har även kopplats ihop med en rad andra försvarare då de har skador i försvaret och ett annat namn är David Alaba i Bayern München. Dock uppges Alaba föredra en flytt till Real Madrid som även har flera andra klubbar efter sig.

Demiral har den här säsongen spelat tre matcher i Champions League och sex matcher i Serie A.