Stort intresse för Lukas Podolski

Lukas Podolski är inne på sin andra säsong i Antalyaspor.

Den 35-årige veteranen värvades förra vintern från Vissel Kolbe, dit han anslöt från Galatasaray sommaren 2017.

Nu rapporterar tyska Bild att flera klubbar är intresserade av den tyske anfallaren. Podolskis kontrakt med Antalya löper ut till sommaren och för varje dag uppges flera klubbar höra av sig.

Bland dessa finns de polska klubbarna Gornik Zabrze och Wisla Krakow och även två MLS-klubbar ska vara intresserade. En av dessa rapporteras vara FC Cincinnati samtidigt som det finns intresse från Förenade Arabemiraten.

– Jag vill inte lämna några kommentarer kring spekulationerna just nu. Det viktigaste för mig är att jag känner mig i väldigt bra form och att jag vill fortsätta spela fotboll, ska Podolski ha sagt till Bild.

Podolski har öppnat upp för en flytt tidigare i veckan:

– I Polen föredrar jag Gornik Zabrze. Vissa tror att det är ett skämt men det är det inte. De vet när mitt avtal tar slut med Antalyaspor. Om någon klubb kommer till Antalya för att prata med mig så är jag redo att lyssna, sade Podolski till polsk media.

Även spelarens agent, Nassim Touhiri, har uttalat sig om spelarens framtid till tysk media och tidningen Bild:

– Alla vet att Lukas kontrakt med Antalyaspor löper ut efter säsongen. Därför kan han förhandla med en ny klubb nu. Jag förstår att han vill göra något med sin framtid. Men de första vi ska träffa är ledningen i Antalyaspor. Vi har även möten med dem. Självklart finns det olika tankar och klubbar utomlands som är intresserade.