Trabzonspor bekräftar duo

Trabzonspor förstärker truppen.

Igår skrev vi om att klubben är i princip överens med Anastasios Bakasetas och är även intresserad av Efecan Karaca från Alanyaspor. Förhandlingarna för den turkiske landslagsspelaren Karaca pågår.

Under lördagen bekräftade Trabzonspor för KAP att förhandlingar har inletts för Bakasetas samt Yunus Malli som till vardags tillhör VfL Wolfsburg.

Yunus Malli som har gjort 25 landskamper för Turkiet har den här säsongen gjort en match i tyska cupen samt en i Bundesliga för Wolfsburg som han har tillhört sedan januari 2017 när han köptes dit från Mainz 05 för 12,5 miljoner euro. Det var under en period när den 28-årige offensive mittfältaren även kopplades ihop med Bayern München samt Premier League-klubbar. Malli var i fjol utlånad till Union Berlin.

27-årige Bakasetas som också är en offensiv mittfältare har gjort 32 landskampet för Grekland och uppges vara klar för 3 miljoner euro till Trabzon. Bakasetas har stått för 7 mål och 2 assist på 19 ligamatcher för Alanyaspor den här säsongen och gjorde 10 mål och 5 assist på 34 ligamatcher förra säsongen.