Två lag uppges ha lagt bud på Falcao

Två klubbar uppges ha visat intresse och lagt bud på Radamel Falcao.

Den 34-årige colombianske anfallaren anslöt till Gala sommaren 2019 och har sedan sin ankomst även kopplats ihop med en flytt ifrån klubben.

Ajansspor rapporterar att två klubbar i MLS ska ha skickat ett skriftligt bud för spelaren. Tidigare har det enbart varit Portland Timbers från MLS men nu ska konkurrenten Nashville SC också framfört ett bud.

Portland Timbers har enligt Ajansspor tidigare uttryckt sig att de inte kan betala en transfersumma för spelaren men att de kan matcha spelarens lönekrav, likadant uppges det vara för Nashville.

Galatasaray-ledningen har tidigare sagt att de inte finns något bud på spelaren och skulle det komma in så ska de överväga det. Klubben är öppen för en försäljning men sägs enligt Ajansspor även överväga nu om det skulle vara ett bud som kräver att spelaren lämnar utan någon övergångssumma på grund av spelarens höga lön och den ekonomiska situationen i klubben.