Italienska klubbar uppges vara intresserade av Taylan Antalyali

Taylan Antalyali har imponerat stort i Galatasaray den här säsongen.

Innermittfältaren har varit en av de viktigaste spelarna i Gala som är med och tävlar om ligaguldet och leder för tillfället ligan på målskillnad.

Enligt den italienska journalisten Tancredi Palmeri så är tre italienska klubbar intresserade av spelaren. Palmeri rapporterar att två av de tre icke namngivna klubbarna spelar i Champions och Europa League den här säsongen. Atalanta, Lazio och Juventus spelar i Champions League-slutspelet medan Napoli, Roma och Milan spelar i Europa League-slutspelet. Inter åkte ut i gruppspelet av Champions League.

26-årige Antalyali skrev på för Galatasaray 2019 och har gjort ett mål och två assist på 27 matcher den här säsongen.