Klubbarna som uppges vilja ha Antalyali

Igår kom uppgifterna från Italien om att tre italienska klubbar är ute efter Taylan Antalyali.

Nu avslöjar journalisten Gianluca Di Marzio på Sky Sport vilka tre klubbar som är intresserade av nyckelspelaren i Galatasaray. Klubbarna det rör sig om är Atalanta, Milan och Sassulo enligt Di Marzio. I Sassulo spelar de två turkiska landslagsspelarna Kaan Ayhan och Mert Müldür. I Milan spelar en av Turkiets största stjärnor Hakan Calhanoglu som även leder assistligan i Serie A.

Antalyali värvades från BB Erzurumspor på free transfer sommaren 2019 och den defensive mittfältaren har varit en av de mest framträdande spelarna i Galatasaray som ligger etta i Süper Lig.

Samtliga tre klubbar ska ha tagit kontakt med Galatasaray för att få mer information kring Taylan Antalyali. 26-årige spealaren uppges även vara högaktuell för Turkiets landslag inför EM 2021 om turneringen blir av i sommar. Antalyali har ännu inte gjort en landskamp för Turkiet.