Officiellt: Cenk Tosun tillbaka i Besiktas

Cenk Tosun är officiellt tillbaka i Besiktas.

Klubben bekräftar lånet som varar säsongen ut och spelaren genomgick läkarundersökninge under måndagen.

Sedan tidigare är det klart att Besiktas betalar hela Cenks lön för resten av den här säsongen, läs mer här.

– Jag har återvänt till mitt hem på nytt. Jag är mycket glad. Jag upplever samma känsla som när jag kom till Besiktas från Gaziantepspor. Jag kan inte vänta på att få ta på mig denna hederliga tröja och svetta ner den. Jag kommer ge 100% och jag har saknat Besiktas jättemycket, sade Cenk när han landade i Istanbul i söndags.

Samtidigt så värvar klubben även Bilal Ceylan från Eskisehirspor. Besiktas meddelade även under dagen att Jeremain Lens har lånats ut till Fatih Karagümrük för resten av säsongen.