VIDEO: Norge 0-3 Turkiet

Turkiet följde upp segern hemma mot Holland med att vinna Norge med klara 3-0 i Spanien.

Turkiet fick en blixtrande start på matchen efter bara några minuters spel då Ozan Tufan gjorde 1-0 för landslaget efter bara fyra minuter. Efter ett fint lagspel där Yusuf Yazici spelade fram Ozan via en touch på norsk försvarare så hade Turkiet exakt den start de ville.

Med stort tålamod och bra passningsspel kontrollerade Turkiet matchen. I den 28:e minuten utökade Turkiet sin ledning till 2-0 på hörna där Caglar Söyüncü, som var dominant i försvarsspelet mot Norges offensiv, var sist på bollen som slogs in av Yusuf Yazici återigen.

Det tredje målet kom i matchens 58:e minut när Ozan Tufan återigen var framme. Den här gången drog Ozan till med ett drömmål utanför straffområdet när han fick bollen av Hakan Calhanoglu.

Norge hade inte mycket att sätta emot och det turkiska försvaret hade koll på det norska anfallet. Det närmsta Norge kom var ett stolpskott av Alexander Sörloth som i fjol spelade i Trabzonspor och blev skyttekung.

Turkiet har fått en bra start på VM-kvalet med två segrar på två matcher och har tagit sex poäng mot Holland och Norge som på förhand var de främsta utmanarna i gruppen.

LÄS OCKSÅ:

VIDEO: Turkiet 4-2 Holland