Flera toppklubbar uppges vara intresserade av Ugurcan Cakir

Ugurcan Cakir fortsätter att dra till sig intresse från Europas storklubbar.

Enligt de senaste veckornas rapporter så rör det sig om Liverpool, Sevilla, RB Leipzig och Inter.

Liverpool uppges ha varit på plats för att scouta Haaland i Norge-Turkiet matchen och ska ha blivit imponerade av Cakirs insats som de har koll på sedan tidigare också. Sabah uppger att den engelska klubben kan förbereda ett bud på spelaren redan till sommaren. Cakir som till vardags spelar i Trabzonspor och uppges vara beredda att lägga ett bud upp emot 15 miljoner pund.

Ugurcan Cakir hade i sådana fall varit tilltänkt som backup till Allison som är förstemålvakt i Liverpool enligt rapporterna.

Även RB Leipzig och Sevilla ska ha scoutat Ugurcan Cakir i de senaste landskamperna och har ett intresse för spelaren.

Samtidigt rapporterar Sporx att Inters sportchef Piero Ausilio är redo att dra igång förhandlingar med Trabzonspor för Ugurcan Cakir. Enligt Sporx så vill Trabzonspor ha upp emot 30 miljoner euro för den 25-årige målvakten och även en klausul som ger klubben 25% vid vidareförsäljning. Inter letar efter en långsiktig ersättare till deras nuvarande förstamålvakt Samir Handanovic som fyller 37 år denna sommaren.